Onorarii

__________ _______

 

onorariu

Politica tarifară a cabinetului de avocatură Koble Ladislau este orientată către un echilibru între solicitarile clientului si eforturile noastre. Întotdeauna urmărim să stabilim un preț echitabil, care să se regasească în realizarea scopurilor propuse. Modalitatea de stabilire a onorariului este nuanțată în funcție de tipul de client, persoană fizică sau persoană juridică, astfel:

1. Politica de onorarii pentru persoane fizice:
Onorariile vor fi stabilite in raport de:
- dificultatea, amploarea, sau durata cazului;
- timpul si volumul de munca necesare pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de client;
- situatia financiara a clientului;
- natura, noutatea si dificultatea cazului;
- constrangerile de timp in care avocatul este obligat de imprejurarile cauzei sa actioneze pentru a asigura servicii legale performante.

2. Politica de onorarii pentru persoane juridice:
La stabilirea onorariilor pentru persoane juridice, se va avea in vedere, pe langa principiile enuntate mai sus, posibilitatea de a dezvolta modalitatile de plata a onorariilor sub diferite aspecte, cum ar fi:

Onorariul orar este stabilit pe ora de lucru, respectiv o suma fixa de unitati monetare, cuvenita avocatului pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care o presteaza clientului.

Onorariul fix (forfetar) consta intr-o suma fixa cuvenita avocatului pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care il presteaza sau, dupa caz, le presteaza clientului. Onorariul orar si fix (forfetar) se datoreaza avocatului indiferent de rezultatul obtinut prin prestarea serviciilor profesionale. Avocatul poate sa primeasca de la un client onorarii periodice, inclusiv sub forma forfetara.
Avocatul are dreptul ca, in completarea onorariului fixat, sa solicite si sa obtina si un onorariu de succes, cu titlu complementar, in functie de rezultat sau de serviciul furnizat.

Onorariul de succes constă într-o sumă fixă sau variabilă, stabilită pentru atingerea de catre avocat a unui anumit rezultat. Onorariul de succes poate fi convenit impreună cu onorariul orar sau fix.

Cauți pe cineva care să te ajute?

Lasă-ne pe noi să te ajutăm!

Sună-ne acum +4 0728 026 218

Luni - Vineri 09:00-17:00